Regndroppstekniken (rdt) kommer från forskning med eteriska oljor av naturläkaren Dr. Gary Young på 1980-talet. Regndroppstekniken blandar massage och essentiella terapeutiska oljor för att få kroppen i total balans.

Vad är Regndroppsmassage

En ljuvlig och välgörande behandling med de finaste essentiella eteriska oljor.

Regndroppsteknikbehandlingen (rdt) balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer. Oljorna masseras in på fötternas ”vitaflex” zoner med vitaflex tekniken och droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in.

Med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess av kroppen igång, som bl.a. hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur. En behandling tar ca 60 min.

Det unika med rdt är dess kraftfulla effekt då bara ekologiska, eteriska, essentiella oljor av terapeutisk klass används. Endast 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk klass, och det är de minutiöst kontrollerade oljorna från Young Livings som bl.a. används i denna behandling.

Vad är rdt bra för

Regndroppsmassagen kan bl.a. vara välgörande för:

 • Immunförsvaret
 • Rygg- och nackbesvär
 • Att bli av med stress
 • Välbefinnande och avslappning
 • Värk i leder
 • Cirkulation
 • Allergier

Resultat & rekommendation

Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan en behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen. Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.

Rdt är en balanserande, avslappnande och renande behandlingsmetod, känd för sin unika välgörande effekt.

Oljor

De essentiella oljor som används vid denna behandling bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer. Oljorna som används är:

 • Valor (Rosenträ, Blå Renfana, Frankincense och Gran)
 • Oregano
 • Timjan
 • Basilika
 • Cypress
 • Vintergröna
 • Mejram
 • Pepparmint
 • Aroma Seiz (Basilika, Cypress, Mejram, Lavendel, Pepparmint)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *